Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Yaprak sarma - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- citroensap, kaneel, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, water, wijnbladeren en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | baharat, boter, calasparrarijst, dille, kaneel, kerstomaat, krenten, lamsgehakt, munt, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, rondkorrelige rijst, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken: