We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bosui, boter, ei, olijfolie, pijnpitten, pimentbessen, saffraandraadjes, spinazie, verse dille, verse munt, zout en zuurbessen
Keuken: Iraans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, geelwortelpoeder, gemalen komijn, gemberpoeder, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / fruit
Ingrediënten: appel, boter, crème fraîche, kaneelstokje, suiker en water
Keuken: Europees
Soort: chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: griekse yoghurt, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, suiker, dille en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, cognac, fijn zeezout, knoflook, lamsschouder, laurierblad, olijfolie, spaanse witte wijn, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, blanke amandelen, fino sherry, knoflook, laurierblad, olijfolie, sint-jakobsschelp, ui, venkelgroen, venkelknol, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fijn zeezout, knoflook, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, verse tijm en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, spaanse judionbonen, tonijn, oregano, zeeduivel, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, kaneel, knoflook, olijfolie extra vergine, pijnpitten, pompoen, tahin, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, bladpeterselie, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, lichte kippenbouillon, olijfolie, peper, pitabroodje, ui, walnoten, wilde eend en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: amandelen, anijslikeur, anijszaad, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, slagroom en wittewijnazijn
Keuken: Europees
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, noorse garnalen, rode ui, salmorejosaus, sherryazijn en oregano
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561