We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gele paprika, gemalen komijn, karwijzaad, kerstomaat, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bindsla, boter, citroensap, frisee, olie, paardenbloemblad, peper, plantaardige olie, radicchio, spaanse ui, tahinsaus, verse bladpeterselie, witlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, extra vergine olijfolie, fino sherry, jamón serrano, knoflook, olijfolie, venkelzaad, venusschelp en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, citroen, olijfolie, salmorejosaus, zeebaarsfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, blanke amandelen, fino sherry, knoflook, laurierblad, olijfolie, sint-jakobsschelp, ui, venkelgroen, venkelknol, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: fijn zeezout, korianderzaad, olijfolie, rode wijn, vastkokende aardappel en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, za'atar, citroen, citroensap, fijn zeezout, knoflook, koriander, olijfolie, piepkuiken, tahinsaus, verse tijm, waterkers, za'atar, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: brood, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, olijfolie, peper, piquillopaprika en zout
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: rabarber, rozenwater, slagroom, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Brits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: granaatappelpitten, griekse yoghurt, knoflook, korianderzaad, okra, olijfolie, verse koriander, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561