We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, jamónvet, knoflook, lardo, manteca, olijfolie, peper, tonijnsteak, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: anijslikeur, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kersen, patentbloem, semolina, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fenegriekzaad, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sperziebonen, verse koriander en zoete tomaten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aubergine, bosui, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, granaatappelsap, kerstomaat, knoflook, peper, tahin, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, eieren, gemalen kardemom, groene kardemompeulen, kaneel, kaneelstokje, koffieroom, melk, patentbloem, pistachenootjes, saffraandraadjes, slagroom, suiker en zoete gecondenseerde melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: artisjok, basmatirijst, bosui, boter, doperwten, griekse yoghurt, groene asperge, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, peper, pimentbessen, tuinbonen, uien, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, laurierblad, peper, rode chilipeper, rode paprika, witbrood, zoete rodewijnazijn, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: bakchorizo, boerenkool, fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper, savooiekool, sherryazijn, varkenszwoerd, venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: baharat, boter, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, macaroni, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, griekse yoghurt, knoflook, korianderzaad, okra, olijfolie, verse koriander, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, bosui, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, kerstomaat, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, pita, platbrooddeeg, verse bladpeterselie, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tomaat en ui
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, extra vergine olijfolie, fino sherry, jamón serrano, knoflook, olijfolie, venkelzaad, venusschelp en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561