We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, spaanse judionbonen, tonijnsteak, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mooli, peper, radijs, sinaasappelbloesemwater, turkse chilipepervlokken, verse munt, zout en zwart uienzaad
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rucola, snijbiet, spinazie, uienloof, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, blanke amandelen, boter, fijn zeezout, granaatappelpitjes, groentebouillon, kaneel, okra, olijfolie, pijnpitten, pistaches, saffraandraadjes, ui, verse koriander en walnoten
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, groene chilipeper, knoflook, makreelfilet, sardines, venkelgroen, venkelknol en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakchorizo, boerenkool, fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper, savooiekool, sherryazijn, varkenszwoerd, venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie extra vergine, peper, rode biet, rodewijnazijn, tahin, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fijne couscous, fijn zeezout, gedroogde porcini, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groente, harissa, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, peper, saffraandraadjes, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse bladpeterselie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, olijfolie, ui en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561