We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: fijn zeezout, gedroogde gist, harde tarwebloem, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, amandelschaafsel, citroenrasp, eidooier, framboos, medium oloroso, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: aubergine, bosui, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, harissa, karwijzaad, kerstomaat, knoflook, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: kip, laurierblad, olijfolie, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, venkelzaad, verse knoflook, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: fino sherry, jamón ibérico en tuinbonen
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, melk, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, fijn zeezout, gedroogde gist, griekse yoghurt, harde tarwebloem, komkommer, labneh, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, roomkaas, water, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pikant paprikapoeder, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, verse rozemarijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bruine linzen, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, verse munt, salie, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, spaanse judionbonen, tonijnsteak, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: baharat, boter, calasparrarijst, citroensap, kerstomaat, krenten, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, suiker, ui, verse dille, verse munt, water, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, noorse garnalen, rode ui, salmorejosaus, sherryazijn en oregano
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: artisjok, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, ui, vastkokende aardappel, verse munt, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561