We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring
Keuken: Europees
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, engelenhaarspaghetti, gekarameliseerde uien, kaneel, linzen, peper, piment, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, peper, verse tijm, water, zaatar en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mooli, peper, radijs, sinaasappelbloesemwater, turkse chilipepervlokken, verse munt, zout en zwart uienzaad
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boerenbrood, ei, fino sherry, groene asperge, jamón serrano, jonge tuinbonen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse munt, verse tijm, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gemalen komijn, groene chilipeper, groene paprika, knoflook, peper, verse koriander, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, eidooier, gemalen komijn, griekse yoghurt, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, maïzena, olijfolie, peper, pijnboompitten, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, peper, spinazie, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, verse munt, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: arrope evt, boter, citroensap, eendenlever, extra vergine olijfolie, ganzenlever, gedroogde muskaatdruiven, knoflook, lamsoren, medium oloroso, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561