We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: arrope evt, boter, citroensap, eendenlever, extra vergine olijfolie, ganzenlever, gedroogde muskaatdruiven, knoflook, lamsoren, medium oloroso, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tomaat en ui
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, korianderzaad, olijfolie, rode wijn, vastkokende aardappel en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, blanke amandelen, boter, fijn zeezout, granaatappelpitjes, groentebouillon, kaneel, okra, olijfolie, pijnpitten, pistaches, saffraandraadjes, ui, verse koriander en walnoten
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gemalen komijn, groene chilipeper, groene paprika, knoflook, peper, verse koriander, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, knoflook, makreel, olijfolie, sardines, semolina, water en witte druiven
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: amandelen, anijslikeur, anijszaad, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, slagroom en wittewijnazijn
Keuken: Europees
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: water, zeezout en zonnebloempitten
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, ei, fino sherry, groene asperge, jamón serrano, jonge tuinbonen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse munt, verse tijm, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, kaneel, knoflook, olijfolie extra vergine, pijnpitten, pompoen, tahin, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: brood, broodkruim, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, gerookt spek, haas, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, oregano, pancetta, patrijs, peper, pijnpitten, ui, verse tijm, vet spek, water, waterkers, wild konijn, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: bosui, boter, feta, klaproosblad, malve, olijfolie, paardenbloemblad, peper, piment, platbrooddeeg, rucola, snijbiet, water, zout en zuring
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561