C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Moro Londen

Een boek van C. Clark en Sam & Sam Clark

We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Moro Londen

Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Venusschelpen met fino sherry en jamón

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fino sherry, jamón serrano, knoflook, olijfolie, venkelzaad, venusschelp en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Bleekselderijsalade met geconserveerde citroenen en inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, geconserveerde citroen, groene olijven, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, pijlinktvis, rucola, verse koriander, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Courgettes met amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, courgette, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeebaars met bittere sinaasappelsaus

Ingrediënten:
boter, kaneel, laurierblad, olijfolie, sevillasinaasappels, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm, zeebaarsfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hele zeebaars met venkel uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vergine olijfolie, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad, witte wijn, zeebaars, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hertenbiefstuk met paprika´s en knapperige aardappelen

Ingrediënten:
bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrild gemarineerd konijn

Ingrediënten:
amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Knapperige aardappelen

Ingrediënten:
fijn zeezout, knoflook, olijfolie, vastkokende aardappel, verse rozemarijn en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Venusschelpen met artisjokharten

Ingrediënten:
artisjok, bloem, knoflook, manzanilla, olijfolie, venkelzaad, venusschelpen en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

La caldereta

Ingrediënten:
aardappel, cognac, fijn zeezout, knoflook, lamsschouder, laurierblad, olijfolie, spaanse witte wijn, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Trinxat

Ingrediënten:
knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Witlofsalade met feta, sinaasappel en walnoten

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, feta, peper, rode ui, rodewijnazijn, sinaasappel, suiker, verse bladpeterselie, oregano, walnoten, witlof, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Courgette-yoghurtsoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van radijs, koolrabi en mooli

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mooli, peper, radijs, sinaasappelbloesemwater, turkse chilipepervlokken, verse munt, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek