We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, kaneel, knoflook, olijfolie extra vergine, pijnpitten, pompoen, tahin, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sherryazijn, suiker, tomaat, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, geelwortelpoeder, gemalen komijn, gemberpoeder, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / fruit
Ingrediënten: granaatappelpitten, knoflook, makreel, olijfolie, sardines, semolina, water en witte druiven
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper en zoet gerookt paprikapoeder
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bladgelatine, granaatappelpitten, granaatappelsap en suiker
Keuken: Mediterraans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, duivenborst, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, granaatappelsiroopmarinade, kikkererwten, olijfolie, peper, sla, verse vijg, waterkers en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, oesterzwam, olijfolie extra vergine, peper, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bietjes, blanke amandelen, melk, mierikswortel, peper, sherryazijn, slagroom en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten, peper, rode chilipeper, snijbiet, tahinsaus, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: basmatirijst, boter, butternut-pompoen, fijn zeezout, gekarameliseerde uien, gemalen kardemom, groente, groentebouillon, kaneelstokje, krenten, olijfolie, pimentbessen, pistachenoten, saffraandraadjes, ui en zuurbessen
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn, water, witte druiven, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561