We hebben 167 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Turks kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
turks kookboek
Dit boek bevat meer dan 300 heerlijke gerechten uit de populaire Turkse keuken.
U vindt een enorme variatie aan voorgerechten, eiergerechten, vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten, salades, soepen en nagerechten.
Eet smakelijk!
Afiyet olsun!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Turks kookboek
Een greep uit de 167 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, bladerdeeg, honing, kaneel, pistachenoten, suiker en walnoten
Keuken: Turks
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dille, olijfolie, suiker, tuinbonen, ui, yoghurt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, kippenbouillon, knoflook, laurier, munt, paprikapoeder, peterselie, rode linzen, runderbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / suikerwerk
Ingrediënten: dille, doperwtjes, kippenlevers, knoflook, komijn, krenten, lamslever, langkorrelrijst, milde paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, ui, walnoten, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rijst / bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, boter, courgette, dille, ei, kaas, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, saroma vanille, slagroom, suiker en turkse yoghurt
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, bulgur, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: friseesla, geitenkaas, peer, peterselie, suiker, walnootolie, walnoten, witte wijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, groene paprika, knoflook, olijfolie, tomaat, yoghurt, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, olijfolie, witte kool en zout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroensap, kaneel, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, water, wijnbladeren en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, ei, mager lamsvlees, mager rundvlees, peterselie, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, kaneel, mager lamsvlees, mager schapenvlees, mergpijpjes, olie, paprikapoeder, ui, wortel en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: azijn, bloem, boter, cayennepeper, kalfspens, knoflook en lamspens
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gemalen komijnzaad, jamaicapeper, lamsgehakt, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomaten, tomatenpuree, turks pizzadeeg, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pizza
Ingrediënten: gedroogde gist, olijfolie, tarwebloem en zout
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: citroensap, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, munt, olijfolie, peterselie, rijst, ui, wijnbladeren en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: citroen, hamlappen, olijfolie, paprika, peterselie, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: varkensvlees
Toon alle 167 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055137756
ISBN10
9055137758
Andere uitgaven
9789055135011