Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, bloem, bloemkool, citroen, dressing, droge witte wijn, ei, filodeeg, flespompoen, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kardemompoeder, kerriepoeder, komijn, kookvocht van rundertong, kruiden, kruidensalade, olie, peper, peterselie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: