6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelamandelaspergeazijnbigarreauxbosvruchtenbotercitroensapcrème fraîchedoperwtpeulendroge witte wijneieiwitlente-uimargarinemelkparmezaanse kaaspreisjalotuiwaspeenwitte peperzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe belle potagère - Doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Aspergetaart

Ingrediënten:
asperge, bloem, crème fraîche, ei, water, margarine, parmezaanse kaas, peper, slagroom, suiker, waspeen en zout