Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree
- Ingrediënten:
- barolo, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, peperkorrels, rode wijn, rosbief en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | barolo, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, jeneverbes, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, rosbief, selderij, spek, suiker, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag: