Recept uit Deutsche Küche:
Lavassaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Duits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, bieslook, bloem, boter, bruine boter, citroen, courgette, court-bouillon, crème fraîche, dille, droge vermout, droge witte wijn, ei, gevogeltefond, karper, knoflook, kreeft, kreeftenfond, kruidnagel, laurier, lavas, maatjesharingfilet, marasquinkers, sla, suiker, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken: