Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Pindasaus
- Ingrediënten:
- citroensap, gember, knoflook, mangochutney, pinda's, sambal oelek, sojasaus, trassi, ui en water
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bruine suiker, chilipeper, ei, gember, kip, knoflook, komkommer, kool, laos, mangochutney, olie, pindakaas, sambal, santen, sojasaus, spinazie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: