7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: blanke kalfsbouillonblanke kippenbouillonchampignons à blancdragondroge witte wijneidooiergedroogde dragongeglaceerde witte uitjesgroene kruidenhamkalfsschouderkerriepoederkipkruidnagelnootmuskaatolijfoliepaprikapoederpeperuiwinterpeenwitte champignonswitte peperwortelzilveruizoutzwezerik
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees