Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Baklava
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, citroensap, ei, honing, pistachenoten, suiker, walnoten, water en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | acaciahoning, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, blanke amandelen, bloem, boter, ciderazijn, citroen, citroenverbena, ei, eidooier, gedroogde rozenblaadjes, kleefrijstmeel, olijfolie, pistaches, poedersuiker, roomkaas, rozenwater, slagroom, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Spis:
Recept uit L'Art de la table: