Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, basilicum, bieslook, bloem, chilipeper, droge witte vermout, ei, garnaal, gelatine, groentebouillon, kerrie, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kruiden, magere kwark, olijfolie, pastinaak, peterselie, room, stokbrood, tijm, tomatenpuree, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: