Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, eendenborst, kaneel, kruidnagel, laurier, rode wijn, sinaasappelmarmelade, tijm, tomatenpuree en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Ingrediënten: eendenbout, gedroogd eekhoorntjesbrood, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, korrelssuiker en suiker
Keuken: Noors
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: appel, bloem, calvados, ei, gezouten boter, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout
Keuken: Duits
Soort: boter en olie
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, walnootolie, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: dragon-vinaigrette, geglaceerde groene paprika, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: aardappel, gedroogde tomaten in olie, gruyère, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rookspek en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, duts, riesling, room, sjalot, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, dragon-vinaigrette, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, sjalot, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, droge riesling, eau de vie, geklaarde boter, knoflook, knolselderij, peper, poularde, prei, room, sjalotten, soepkip, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kippenvlees, lamsvlees, puy-linzen, rundvlees en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: abrikozen, boter, bourbonvanille, citroensap, citroenschil, dessertwijn, gedroogde abrikozen, halbtrockener spätlese, honing, kirsch, kruidnagel, melk, risottorijst, slagroom en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chilipeper, citroensap, dille, kerrie, kippenbouillon, komkommer, room, zalm en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: chilipeper, knoflooktenen, kruidnagel, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tijm, water en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, donkere chocolade, eidooier, eiwit, espressokoffie, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelzest en slagroom
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar