Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, kalfsschouder, knoflook, laurier, olijfoliebrood, peper, selderij, sjalotten, spaanse peper, tomaten, wortel, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, champignons, erwten, foelie, gedroogde morieljes, kip, kruidnagel, laurier, peper, port, prei, selderij, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, chilipeper, citroensap, dille, kerrie, kippenbouillon, komkommer, room, zalm en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, sjalot, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, glace de viande, kalfsfond, kippenfond, sherryazijn, suiker, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: bruin brood zomder korst, gerookte zalm en rauwmelkse boter
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, poedersuiker, suiker en vanillesuiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, jeneverbessen, madeira, mirepoix van groente, plantaardige olie, port, reebotten, reefilet, reerug, rookspek, tomatenpuree, truffel, wild, wildfond, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Ingrediënten: ansjovis, ei, kropsla, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn uit blik, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: bouillon
Ingrediënten: eendenbout, gedroogd eekhoorntjesbrood, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge olijfolie, gebakken rookspek, gember, hambot, kerrie, kippenbouillon, knoflook, korianderpoeder, rookspek, room, selderijblad, verse witte bonen, voorgerecht, zout, zwarte peper en zwoerd
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, hazelnootmeel, kaneel, kruidnagelpoeder en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: dragonazijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sjalotten en zwarte peper
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: basmatirijst, citroensap, kerriepoeder, olijfolie, pijnboompitten, roodbaarsfilet, rozijnen, sjalot en zout
Keuken: Indiaas
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar