Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout
Keuken: Duits
Soort: boter en olie
Ingrediënten: chilipeper, knoflooktenen, kruidnagel, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tijm, water en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, knoflook, scherpe mosterd, sjalot, witte peper, zout en zure room
Soort: saus
Ingrediënten: boter, citroensap, gemberpoeder, groente, jeneverbessen, korianderzaad, laurier, peper, suiker, ui, witte wijn, zout, zure appel en zuurkool uit blik
Keuken: Duits
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, kalfsschouder, knoflook, laurier, olijfoliebrood, peper, selderij, sjalotten, spaanse peper, tomaten, wortel, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, sjalot, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: aardappel, gedroogde tomaten in olie, gruyère, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rookspek en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, champignons, erwten, foelie, gedroogde morieljes, kip, kruidnagel, laurier, peper, port, prei, selderij, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, poedersuiker, suiker en vanillesuiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: dragon-vinaigrette, geglaceerde groene paprika, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge olijfolie, gebakken rookspek, gember, hambot, kerrie, kippenbouillon, knoflook, korianderpoeder, rookspek, room, selderijblad, verse witte bonen, voorgerecht, zout, zwarte peper en zwoerd
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, hazelnootmeel, kaneel, kruidnagelpoeder en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, crème fraîche, forel, laurier, peperkorrels, port, prei, sjalotten, tomatenpuree, ui, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokbodems, bloemkool, cayennepeper, champignons, citroensap, droge witte wijn, koriander, laurier, olijfolie, pareluitjes, peper, prei, rozemarijn, saffraan en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, gedroogde tomaten in olie, peper, savooiekool, walnoten en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappelpuree girardet, cayennepeper, gamba's, olijfolie, peterselie, saffraanpoeder en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui
Keuken: Duits / Indiaas
Soort: chutney
Ingrediënten: boter, citroensap, korianderzaad, roodbaarsfilet, room, savooiekool, sjalot, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar