Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- 9 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, geraspte chocolade, geraspte hazelnoten en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, champignons, erwten, foelie, gedroogde morieljes, kip, kruidnagel, laurier, peper, port, prei, selderij, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en wijnsteenpoeder
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, duiven, gerookt mager spek, ham, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peper, preiwit, pure chocolade, rode côte du rhône, saffraanpoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, walnootolie, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterseliewortel, prei, risottorijst, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, lamsgehakt, peper, room, savooiekool, sjalotten, spek, tijm, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloemige aardappel, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tarbot, tijm en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, korianderzaad, roodbaarsfilet, room, savooiekool, sjalot, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, sjalot, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: blanke eendenfond, eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: ansjovis, chilipeper, goudbrasem, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, saffraan, schelvis, schorpioenvis, selderij, selderijblad, sinaasappelschil, tarbot, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfond, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, eendenborst, kaneel, kruidnagel, laurier, rode wijn, sinaasappelmarmelade, tijm, tomatenpuree en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, gekookte aardapelen, kappertjes, roodbaarsfilet en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, forel, limoen, stoofvocht en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: appel, bloem, calvados, ei, gezouten boter, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar