Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Ingrediënten: balsamicoazijn, kippenfond, knoflook, konijnenbouten, laurier, rookspek, tomatenpuree, wild, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, eendenborst, kaneel, kruidnagel, laurier, rode wijn, sinaasappelmarmelade, tijm, tomatenpuree en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kwartelborst, kwartelbout, puy-linzen en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: boter, glace de viande, kalfsfond, kippenfond, sherryazijn, suiker, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, knoflook, scherpe mosterd, sjalot, witte peper, zout en zure room
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, hazelnootmeel, kaneel, kruidnagelpoeder en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: boter, donkere chocolade, eidooier, eiwit, espressokoffie, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelzest en slagroom
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjokbodems, bloemkool, cayennepeper, champignons, citroensap, droge witte wijn, koriander, laurier, olijfolie, pareluitjes, peper, prei, rozemarijn, saffraan en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, duts, riesling, room, sjalot, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kippenvlees, lamsvlees, puy-linzen, rundvlees en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en wijnsteenpoeder
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aalbessen, aardappelmeel, aardbeien, bramen, eiwit, frambozen, gember, maïzena, rode wijn en suiker
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: abrikozen, boter, bourbonvanille, citroensap, citroenschil, dessertwijn, gedroogde abrikozen, halbtrockener spätlese, honing, kirsch, kruidnagel, melk, risottorijst, slagroom en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, ei, kropsla, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn uit blik, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui
Keuken: Duits / Indiaas
Soort: chutney
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar