Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dragon-vinaigrette, geglaceerde groene paprika, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: aalbessen, aardappelmeel, aardbeien, bramen, eiwit, frambozen, gember, maïzena, rode wijn en suiker
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, duts, riesling, room, sjalot, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: kwartelborst, kwartelbout, puy-linzen en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, forel, limoen, stoofvocht en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: knoflook, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, spinazie en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappelpuree girardet, cayennepeper, gamba's, olijfolie, peterselie, saffraanpoeder en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: abrikozen, boter, bourbonvanille, citroensap, citroenschil, dessertwijn, gedroogde abrikozen, halbtrockener spätlese, honing, kirsch, kruidnagel, melk, risottorijst, slagroom en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, walnootolie, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout
Keuken: Duits
Soort: boter en olie
Ingrediënten: acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui
Keuken: Duits / Indiaas
Soort: chutney
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodjes zonder korst, citroenrasp, citroensap, eidooier, kalfsschouder gemalen, kappertjes, kruidnagel, laurier, melk, mergpijp, noedels, nootmuskaat, room, runderbouillon, soepgroenten, vleesbotten, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterseliewortel, prei, risottorijst, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, geraspte chocolade, geraspte hazelnoten en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, chilipeper, goudbrasem, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, saffraan, schelvis, schorpioenvis, selderij, selderijblad, sinaasappelschil, tarbot, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfond, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: appel, bloem, calvados, ei, gezouten boter, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, gedroogde tomaten in olie, peper, savooiekool, walnoten en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: dragonazijn, olijfolie, sjalotten, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar