10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelamarettobloemboterbruine suikercacaoeidooiereiwitfruitgepofte rijsthazelnootpralinekoffiemelkmelkchocoladenotenoliepure chocoladeroomuiwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Riz à l'ipératrice - Bavarois van rijst en vruchten

Ingrediënten:
aardbeiensaus, abrikozenpuree, angelica, bigarreaux, boter, cognac, eidooier, frambozensaus, gekonfijte vruchten, gelatinepoeder, kirsch, maïzena, melk, olie, oranjesnippers, pudding, rijst, slagroom, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aardappel-bleekselderijsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Gekarameliseerde rijstpudding

Ingrediënten:
boter, eidooier, kaneelstokje, kortkorrelige rijst, kristalsuiker, rozijnen, sherry, slagroom, vanillestokje, volle melk en water

Keuken:
Turks
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / nagerecht uit Portfolio:

Chocoladecarre

Ingrediënten:
agar-agar, amandelpoeder, baileys, boter, chocolade, citroen, eiwit, gepofte rijst, hazelnoot, koffie, melk, poedersuiker, room, suiker, water en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper