Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, brood, citroen, courgette, ei, gedroogde kikkererwten, gemalen kaneel, gemberpoeder, groene linzen, kikkererwten, kip, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, laurier, linzen, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rundvlees, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish: