Recept uit Het groot fondue boek:
Pittige Vincentsaus nr2
- Ingrediënten:
- augurk, kappertjes, kerriepoeder, kervel, mayonaise, peterselie, sjalot, spinazie, tomatenketchup en waterkers
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, avocado, bladpeterselie, botersla, cayennepeper, citroen, crème fraîche, gemberpoeder, gerookte zalm, granny smith, kervel, ketjap, komijn, lamsgehakt, laospoeder, mosterd, noorse garnalen, sambal, sla, suiker, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: