Garnalencocktail in een citroen met avocado, appel en grapefruit
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 83 in Down to earth .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- appel
- avocado
- cayennepeper
- citroen
- crème fraîche
- granny smith
- kerriepoeder
- ketchup
- mayonaise
- noorse garnalen
- olijfolie
- paprikapoeder
- rode grapefruit
- sjalot
- sushiazijn
- tabasco
- verse bieslook
- whisky
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.