Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Tagliatelle met paddestoelen
- Ingrediënten:
- basilicum, eekhoorntjesbrood, fontina, knoflook, paddestoelen, bladpeterselie, tagliatelle, tajarin, tomaten uit blik en ui
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelgnocchi, basilicum, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, fontina, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, shiitake, sjalot, slagroom, tajarin, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst: