We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: appel, boter, citroensap, cox orange, crème fraîche, dadel, fijne suiker, gedroogde cranberry's, grand marnier, jonagold, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, mascarpone, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanilleroomijs
Keuken: Europees
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: citroensap, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel en kweepeer
Soort: fruit / tajine / vegetarisch
Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: artisjok, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kippenkarkas, peperkorrel, ui en winterwortel
Soort: gevogelte / tajine / bouillon
Ingrediënten: dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine
Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Europees
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / groente / vis
Ingrediënten: aubergine, boter, gele paprika, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, rode wijn, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, worcestersaus, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, prei, ui, visafval van witte vis en witte peperkorrels
Soort: tajine / bouillon / vis
Ingrediënten: gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: boerenkip, donkere honing, gemalen kaneel, gemberpoeder, kastanjehoning, knoflook, plantaardige olie, saffraanpoeder, sesamzaad, tijmhoning, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: aalbessengelei, cognac, kaneelstokje, kersen, kersen op sap, kirsch, kruidnagel, suiker, vanilleroomijs, vruchtengelei en water
Keuken: Europees
Soort: fruit / tajine
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682