We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: donkere honing, gele paprika, gemberpoeder, groene paprika, kaneelstokje, kastanjehoning, kippenbouillon, knoflook, paprikapuree, plantaardige olie, ras el hanout, rode paprika, saffraanpoeder, tam konijn, tijmhoning, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: wild / tajine
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Ingrediënten: dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout
Keuken: Aziatisch / Indiaas
Soort: tajine / vis
Ingrediënten: aubergine, boter, gele paprika, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: artisjok, boerenkip, doperwten, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, rode ui, saffraanpoeder, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / groente / vis
Ingrediënten: boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: laurierblad, peterselie, prei en tijm
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine / vegetarisch
Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ingemaakte citroen, marokkaans brood, mosselen, olijfolie, peper, turks brood, ui, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: coquilles, extra vergine olijfolie, gemengde bladsla, kardemompeul, knoflook, olijfolie, sinaasappelsap, sla, tomaat, vanillestokje, venkelknol, verse bieslook, verse kervel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, rode wijn, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, worcestersaus, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: artisjok, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: peulvruchten / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682