We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: donkere honing, gele paprika, gemberpoeder, groene paprika, kaneelstokje, kastanjehoning, kippenbouillon, knoflook, paprikapuree, plantaardige olie, ras el hanout, rode paprika, saffraanpoeder, tam konijn, tijmhoning, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: wild / tajine
Ingrediënten: balsamicoazijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, rode wijn, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, worcestersaus, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Europees
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, peperkorrel, prei, ui, venkelknol, water en winterwortel
Soort: tajine / bouillon / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelessence, fijne suiker, kaneelstokje, mango, paellarijst, risottorijst, rondkorrelige rijst, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, vanillestokje en volle melk
Soort: rijst / chutney/pickle/jam/compote / tajine / zuivel
Ingrediënten: coquilles, extra vergine olijfolie, gemengde bladsla, kardemompeul, knoflook, olijfolie, sinaasappelsap, sla, tomaat, vanillestokje, venkelknol, verse bieslook, verse kervel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Ingrediënten: artisjok, boerenkip, doperwten, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, rode ui, saffraanpoeder, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene kool, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, pastinaak, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, witlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: peulvruchten / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapuree, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: warme sauzen / gevogelte / tajine / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout
Keuken: Aziatisch / Indiaas
Soort: tajine / vis
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682