Diner / nagerecht uit Elzas:
Dampfnüdel - Gestoomd brood
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, honing, kwetsen, melk, olie, suiker, gist, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gehakt, honing, kaas, kaneel, kaneelpoeder, meel, olie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tarwebloem, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Elzas:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: