Recept uit Deutsche Küche:
Sjalottensaus
- Ingrediënten:
- frambozenazijn, kalfsjus, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sherryazijn, sjalotten, suiker, tijm, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenbouillon, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, tijm, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Baru Belanda:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: