Recept uit De truffel:
Gnocchi à la Parisienne
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, bourgondische truffel, ei, eiwit, kaneel, kastanjemeel, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, room, sjalot, water, witte truffel, zeezout, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: