Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van bruine bonen

Ingrediënten:
bouillon, bruine bonen, gemalen chilipeper, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, sjalot, verse koriander en verse peterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Eendenborst met appel en rijst

Ingrediënten:
appelsap, appelstroop, blanke rozijnen, eendenborstfilet, kookappel, wilde rijst, witte rijst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / boter en olie
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Haaskarbonades à la minute met cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, mie, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise kruiden, thaise vissaus, verse basilicum en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Romige pasta met vis

Ingrediënten:
crème fraîche, garnalen, gerookte zalm, lintmacaroni, peper, prei, rivierkreeftjes, room culinair, schelpjespasta, slagroom, verse dille en zout

Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Groene zomersalade

Ingrediënten:
bosui, dragonazijn, extra vierge-olijfolie, granny smith, groene olijven zonder pit, little gem, postelein, rucola en verse basilicum

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Vispotje uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, cocktailgarnalen, droge sherry, knoflook, mosselen, olijfolie, pomodoritomaat, witte visfilet en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Blue cheesedressing

Ingrediënten:
mayonaise, peper, roquefort, verse peterselie, volle yoghurt, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Broodje hete biefstuk

Ingrediënten:
azijn, entrecote, madame jeanette-peper, olie, pistolets en slablad

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Roastbeef

Ingrediënten:
bloem, boter, mosterdpoeder, runderlende, runderlenderollade en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gele paprikatapenade

Ingrediënten:
gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, suiker, witte balsamicoazijn en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange