Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan

We hebben 481 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Twaalf maanden lekker eten

Een greep uit de 481 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomaten-paprikasoep

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, sjalot, tomaat, verse basilicum, verse geitenkaas en verse tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Baklava

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, filodeeg, kaneel, roomboter, sinaasappel, suiker, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salade van geroosterde paprika

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vierge olijfolie, gele paprika, kappertjes, knoflook, rode paprika en oregano

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vierge-olijfolie, groene asperge, haricots verts, mascarpone, sugar snaps en verse dille

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ratatouille uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, italiaanse kruiden, knoflook, rode paprika, romatomaat en ui

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kabeljauw met sinaasappelsap

Ingrediënten:
bosui, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauwfilet, sinaasappel en zaanse mosterd

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 481 recepten in dit boek