Recept van Echt eten:

Pascale Naessens
We hebben 77 boeken van Pascale Naessens waarvan 12 boeken mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascale Naessens? Registreren is gratis!
Over Pascale Naessens
Pascale Naessens is een bekende Belgische televisiekokkin.
Pascale Naessens werd geboren in Eeklo op 4 juni 1969. Ze is sinds een tijdje ook presentatrice voor de VTM. Zo presenteert ze al enkele seizoenen het woonmagazine Huis en Thuis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil. Met de boot maakten ze ook het toeristische programma Jambers’ Odyssee, een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteerde ze ook TV-makelaar en Red mijn huis. Naast haar tv-werk verzorgt ze ook bedrijfspresentaties.
In 2010 kwam haar kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank. Later volgden nog boeken, Puur genieten 1 en 2 en Puur eten.
Boeken van Pascale Naessens
Recepten van Pascale Naessens
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / nagerecht uit Puur eten:
Chocolade met smeuïg fruit
- Ingrediënten:
- bessen, chocolade en ei
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Zalm met groenten uit de oven
- Ingrediënten:
- tomaat, venkel en zalm
- Soort:
- vis
Recept uit Puur genieten 2:
Kruidenballetjes met kurkuma
- Ingrediënten:
- citroen, kikkererwtenmeel, koriander, kurkuma, lente-ui, spinazie en ui
- Soort:
- vegetarisch
Recept uit Puur Pascale:
Salade met gare aubergine, kikkererwten en linzen
- Ingrediënten:
- aubergine, granaatappel, kikkererwten, linzen en sesamzaad
- Soort:
- vegetarisch
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Salade met eend
- Ingrediënten:
- eendenborst, pijnboompitten, tuinkers en wortel
- Soort:
- vlees
Recept uit Puur & lichter:
Gegrilde sardines met pijnboompitten en tomaat
- Ingrediënten:
- pijnboompitten, sardines en tomaat
- Soort:
- vis
Recept uit Puur & lichter:
Sint-jakobsvruchten met gember en knoflook
- Ingrediënten:
- lente-ui, sesamzaad, sint-jakobsvruchten, sla en sojasaus
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Diner / nagerecht uit Puur & lichter:
Chocolade met noten
- Ingrediënten:
- amandel, cacaopoeder, chocolade, noten en walnoten
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Spiegelei 'new style' met feta en champignons
- Ingrediënten:
- champignons, ei en feta
- Soort:
- kaas
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Torentje van paddenstoelen met wortelcracker
- Ingrediënten:
- hoorn des overvloeds, paddenstoelen en trompettes de la mort
- Soort:
- vegetarisch
Recept uit Puur & lichter:
Tartaar van maatjes met lente-uitjes
- Ingrediënten:
- boontjes, lente-ui, maatjes en sperziebonen
- Soort:
- vis
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Filet pur gemarineerd in truffelolie met pompoenpuree
- Ingrediënten:
- filet pur en pompoen
- Soort:
- vlees
Recept uit Puur Pascale:
Hapje van garnalen met frisse erwtenmix
- Ingrediënten:
- erwten en garnalen
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Portobello’s, opgevuld
- Ingrediënten:
- feta, portobello's en spinazie
- Soort:
- kaas
Recept uit Puur Pascale:
Dikke soep met linzen en groenten
- Ingrediënten:
- linzen, paddenstoelen, paprika, tomaat en wortel
- Soort:
- vegetarisch
Recept uit Puur & lichter:
Tomatenvinaigrette
- Ingrediënten:
- tomaat
- Soort:
- vegetarisch
Recept uit Ketokuur:
Ketokuur
Recept uit Puur genieten 2:
Bouillabaisse van schaaldieren
- Ingrediënten:
- lotte, mosselen, prei, tomaat, tomatenpuree, venkel, venusschelpen en zeebarbeel
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Recept uit Puur & lichter:
Heerlijk gekruide ragout met tomaten en sjalot
- Ingrediënten:
- kerstomaat, stoofvlees, tomaat en rode wijn
- Soort:
- vlees