Jenny Zarins

We hebben 2 boeken van Jenny Zarins waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Zarins? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Zarins

Recepten van Jenny Zarins

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bavette met portobello's

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, portobello's, rucola, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Piadina met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, paddenstoelen, pizzadeeg, portobello's, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Mozzarella bocconcini

Ingrediënten:
00-meel, citroen, ei, mozzarella, olie, oregano en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Fegato alla veneziana

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, kalfslever, salie, witte ui, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Mock clover club

Ingrediënten:
citroensap, cocktailkers, cranberrysap, eiwit en grenadine

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Spritz

Ingrediënten:
aperol, campari, citroen, groene olijf, koolzuurhoudend water en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met rucola-walnotenpesto

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, rucola, stokbrood, walnoten en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, sodabrood, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni sbagliato

Ingrediënten:
campari, prosecco, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met asperges, taleggio & speck

Ingrediënten:
asperge, extra vergine olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, speck, taleggio en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Tomatensaus

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, kristalsuiker, oregano, tomaat, tomaat in blik, ui en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met cotto & fontina

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, fontina, gekookte ham, prosciutto cotto en sla

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Ingrediënten:
druiven, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, sodabrood, tijm, walnoten, zachte geitenkaas, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peterselie, stokbrood, ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Schotel met koude vleeswaren

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, brood, buffelmozzarella, coppa, cotto, extra vierge-olijfolie, grove mosterd, parmaham, tasty tom tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Galani kersen-'sandwich'

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijn zout, grappa, kersen, kirsch, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, slagroom, tipo 00-bloem, witte basterdsuiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / frituur
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Mosselen & vongole met knoflookkruim

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, extra vierge-olijfolie, gedroogde chiliflakes, knoflook, mosselen, vongole, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Jenny Zarins