Jenny Zarins

We hebben 2 boeken van Jenny Zarins waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Zarins? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Zarins

Recepten van Jenny Zarins

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Sgroppino

Ingrediënten:
campari, citroensorbet, prosecco, vruchtenpuree en wodka

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Tramezzino met cotto & piccalilly

Ingrediënten:
gekookte ham, mayonaise, piccalilly, prosciutto cotto en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, sodabrood, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met asperges, taleggio & speck

Ingrediënten:
asperge, extra vergine olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, speck, taleggio en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Saltimbocca van duif

Ingrediënten:
boter, duivenborsten, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmaham, polenta, rode wijn, salie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Varkensbuik, radicchio & hazelnoten

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, hazelnoten, radicchio, rodewijnazijn, ui, varkensbuik, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Sinaasappel-a,amdelcake zonder bloem

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, bruine suiker, ei, mascarpone, olie, sinaasappel, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met ansjovis & kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine ansjovisfilet, citroen, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, stokbrood, tahin en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Warme herfstvruchten met amarettoroom

Ingrediënten:
amarettikoekjes, amaretto, appel, boter, bruine suiker, citroensap, kaneelstokje, peer, slagroom, vanillesuiker, vijgen, witte basterdsuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Semifreddo van walnoten & honing

Ingrediënten:
ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Polenta

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni

Ingrediënten:
campari, gin, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Grissini, ingelegde radicchio & salami

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, grissini, jeneverbes, radicchio, salami, witte wijn en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Buffet / bijgerecht uit Polpo:

Bietensalade met rucola-walnotenpesto

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, rode biet, rodewijnazijn, rucola, walnoten, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / avondmaal uit Polpo:

Kikkererwtensoep met prei & venkel

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, kippenbouillon, prei, sjalot, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Jenny Zarins