Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Polpo

een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.

Een boek van Russell Norman en Jenny Zarins

We hebben 141 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Polpo, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vertaald

Over Polpo

Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië

De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!

Boekrecensie

Polpo van Russell Norman geïndexeerd.

Laatst indexeerde ik Polpo van Russell Norman, een kookboek over de culinaire schatten van Venetie. Soms hou je een kookboek vast en dan krijg je zo’n speciaal gevoel…
Lees meer…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Polpo

Een greep uit de 141 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, fijn zout, gist, rozemarijn, tipo 00-bloem, water en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Mozzarella pizzaiola

Ingrediënten:
buffelmozzarella, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, oregano, rodewijnazijn, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Parnaham & flespompoen met ricotta salata

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, flespompoen, parmaham, pompoenpitten, ricotta salata, salie, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met sardèle in saór

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, stokbrood, tipo 00-bloem, ui, wittewijnazijn, zout en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Witte bonen & daslook

Ingrediënten:
cannellinibonen, daslook, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Tomatensaus

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, kristalsuiker, oregano, tomaat, tomaat in blik, ui en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Vlierbloesemlimonade

Ingrediënten:
citroensap, gemberbier, ginger ale, munt en vlierbloesemsiroop

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Linguine vongole

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, extra vierge-olijfolie, gedroogde chiliflakes, knoflook, linguine, vongole, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Makreeltartaar met mierikswortel & carta di musica

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Ciambella

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, fijn zout, melk, pure chocolade, slagroom, tipo 00-bloem en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peterselie, stokbrood, ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Mozzarella bocconcini

Ingrediënten:
00-meel, citroen, ei, mozzarella, olie, oregano en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Bellini

Ingrediënten:
prosecco en witte-perzikpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Lamsvlees met caponata

Ingrediënten:
caponata, extra vierge-olijfolie, knoflook, lamslende, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met cotechino & ingelegde rodicchio

Ingrediënten:
cotechino, extra vierge-olijfolie, ingelegde radicchio, knoflook, sodabrood, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Pronkbonen met rode ui & pecorino

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, pecorino romano, pronkbonen, rode ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Tramezzino tonijn & ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise, rode ui, tonijn in blik en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Toon alle 141 recepten in dit boek