Polpo
een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.
We hebben 141 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Polpo , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Vertaald
Over Polpo
Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië
De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!
Boekrecensie
Polpo van Russell Norman geïndexeerd.
Laatst indexeerde ik Polpo van Russell Norman, een kookboek over de culinaire schatten van Venetie. Soms hou je een kookboek vast en dan krijg je zo’n speciaal gevoel…
Lees meer…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Polpo
Een greep uit de 141 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, fijn zout, gist, tipo 00-bloem en water
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: cavolo nero, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, knoflook, pijlinktvis, rode chilipeper, tomaat, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, fijn zout, gist, melk, parmezaanse kaas en tipo 00-bloem
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bruine ansjovisfilet, citroen, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, stokbrood, tahin en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: fijn zout, harde tarwegriesmeel, tipo 00-bloem en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, bladcichorei, chiliflakes, cicoria, dijonmosterd, eidooier, knoflookolie, plantaardige olie, rodewijnazijn, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, dille, gerookte zalm, ricotta, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, munt, radijs, ricotta, venkel, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, paddenstoelen, pizzadeeg, portobello's, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: campari, citroensorbet, prosecco, vruchtenpuree en wodka
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch) / vegetarisch
Ingrediënten: aperol, campari, citroen, groene olijf, koolzuurhoudend water en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch) / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, chocolade, ei, frangelico-likeur, hazelnoten, mascarpone, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, mayonaise, prei, stokbrood, tonijn in blik en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: amandelmeel, bloedsinaasappel, boter, campari, ei, griekse yoghurt, harde tarwegriesmeel en witte basterdsuiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, duivenborsten, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmaham, polenta, rode wijn, salie en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: artisjokharten, olijfolie, speck en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / vis
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, rode biet, rodewijnazijn, rucola, walnoten, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 141 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045206622
ISBN10
9045206625