Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 55 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bresaola met ei - bresaola condita

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bresaola met olie en citroensap

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Involtini van bresaola en paprika

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Bresaola di manzo al caprino - Bresaola met geitenkaasdressing

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy