Terug naar L. Esquivel.

Recepten van L. Esquivel

Overzicht van de recepten

Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Kalkoen met mole van chili en chocolade

Ingrediënten:
amandelen, anchopeper, anijszaad, bittere chocolade, boter, chilizaadjes, kalkoen, kalkoenbouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, mulato chilipeper, pasilla chilipeper, peper, pinda, sesamzaad, suiker, ui, wijn en witbrood

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Gevulde paprika´s

Ingrediënten:
amandelen, appel, granaatappel, groene paprika, komijn, pecannoten, perzik, rozijnen, rundergehakt, suiker, sukade, tomaat, ui, verse kaas, walnoten, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Basisrecept uit Rode rozen en tortilla´s:

Chocolade

Ingrediënten:
caracas cacaobonen, maracaibo cacaobonen, soconusco cacaobonen en suiker

Keuken:
Mexicaans
Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:

Driekoningenkrans

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekonfijte vruchten, melk, oranjebloesemwater, suiker, gist en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Ossestaartsoep

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, morita chilipeper, ossestaart, sperziebonen, tomaat en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Champandongo

Ingrediënten:
amandelen, kippenbouillon, komijn, maistortilla, manchego, mole, olie, rundergehakt, suiker, sukade, tomaat, ui, varkensgehakt, walnoten en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Lunch / lunchgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Kerstbroodjes

Ingrediënten:
chorizo, sardientjes uit blik, serrano chilipeper, ui en witte bolletjes

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht