Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Kwartels in rozeblaadjes
- Ingrediënten:
- anijszaad, boter, honing, kastanje, knoflook, kwartel, maïsmeel, pithaya, rozenblaadjes, rozenessence en zout
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar L. Esquivel.
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Basisrecept uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Lunch / lunchgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Drinken uit Rode rozen en tortilla´s: