Samuel Clark

We hebben één boek van Samuel Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samuel Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samuel Clark

Recepten van Samuel Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Morito:

Gözleme met prei en feta

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, deeg, bloem, boter, chilipoeder, chilivlokken, deeg, feta, gemalen komijn, olijfolie, oregano, prei en verse munt

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Artisjokken, chorizo en witte wijn

Ingrediënten:
artisjok, knoflook, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse chorizo, verse munt, water en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / bij de koffie uit Morito:

Anijskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijn griesmeel, groen anijszaad, semola rimacinata en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
garnituur / koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Rabarber-dragonsalade

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jonge rabarber en verse dragon

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsbout, lamsfilet, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, pimentón, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht uit Morito:

Morito-dukkah

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad

Keuken:
Mediterraans / Egyptisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / cocktails uit Morito:

Bloody old-fashioned

Ingrediënten:
angosturabitter, bloedsinaasappelsap, bourbon, ijsblokjes, oranjebitter en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / aperitief / cocktails uit Morito:

Cava met granaatappel

Ingrediënten:
cava en granaatappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Miel de caña

Ingrediënten:
fijn zout, granaatappelpitten, granaatappelsiroop, honing, keukenstroop, kikkererwtenmeel, miel de caña, verse munt en verse rozemarijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht uit Morito:

Bittersinaasappel-botersaus

Ingrediënten:
boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Pekelwater

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnalen, tamarinde en groene chilipeper

Ingrediënten:
boter, gedroogde tamarindepeul, groene chilipeper, knoflook, korianderzaad, olijfolie, steurgarnaal, suiker en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene mayonaise

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, mayonaise, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse basilicum, verse dille, verse dragon en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeebaarskuit a la plancha

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, haringkuit, maldon zeezout, tongkuit, verse bladpeterselie en zeebaarskuit

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotenbaklava

Ingrediënten:
citroenschil, filodeegvellen, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kruidnagel, gezouten boter, kaneel, kaneelstokje, kardemompeul, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelschil, walnoten, water, wit broodkruim en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Morcilla en groene paprika (montadito)

Ingrediënten:
bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde kikkererwten, flespompoen en tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, flespompoen, frituurolie, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, kaneel, kikkererwten, nigellazaad, olijfolie, rode ui, tahin en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Alle recepten van Samuel Clark