We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, kikkererwten uit blik, komijnzaad, komkommer, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, rode ui, verse chilipepers, verse koriander en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / peulvruchten / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, haringkuit, maldon zeezout, tongkuit, verse bladpeterselie en zeebaarskuit
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: cointreau, met bittersinaasappel getrokken gin, oranjebitter, oranjebloesemwater en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, moscatelazijn, scharreleidooier, suiker, wittewijnazijn, zoete wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, droge witte port, ijsblokjes, limoen en tonic
Keuken: Mediterraans / Portugees
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout
Keuken: Mediterraans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, chilivlokken, citroensap, kalfslever, komijnzaad, pikant paprikapoeder, pitabroodje, platbrood, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt, verse peterselie en verse rode chilipeper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tuinbonen, komijnzaad, laurierblad, octopus, olijfolie extra vergine, olijven, rode linzen, rode ui, ui, verse dille, water en witte ui
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: groene tomaat, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse munt en witte knoflooksaus
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, harissa, ingelegde ciroenschil, kaneel, knoflook, pimentón dulce, scharrelkipfilet, ui, verse koriander en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: groene pruimen en zout
Keuken: Libanees / Turks
Ingrediënten: granaatappeldressing, granaatappelpitten, rode ui, verse munt en witte ui
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, maïzena, scharreleidooier, sinaasappelschil, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: barbecue/grill / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, laurierblad, octopus, pimentón dulce, pimentón picante, steenzout en ui
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: griekse yoghurt, knoflook, komkommer, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie, suiker, water en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963