We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: buikspek, fijn zeezout, knoflook, laurierblad, sherryazijn, sherry pedro ximenez, ui, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: citroen, droge witte port, ijsblokjes, limoen en tonic
Keuken: Mediterraans / Portugees
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, jamón, jamón ibérico, verse munt en verse tuinbonen
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: avocado, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, groene chilipeper, knoflook, moritobroodje en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: boter, duivenborst, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, lamsnier, verse bladpeterselie en volle melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / vlees / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, nigellazaad, pimentón dulce, piquillopeper, rode chilipeper, rodewijnazijn, suiker en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: buikspek, citroen, citroensap, fijn zeezout, gemalen venkelzaad, knoflook, komijnzaad, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: campari, ijsblokjes, sinaasappel en witte wijn
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: chorizo, deeg voor moritobroodjes, olijfolie en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: chiliolie, fino sherry, harissa, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, steurgarnaal, suiker, verse bladpeterselie en verse chorizo
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ei, bosui, extra vergine olijfolie, gonaden van zee-egel, oester, scharrelei en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroensap, groene paprika, ingelegde citroenschil, inktvisinkt, laurierblad, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, pimentón dulce, puntpaprika, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte wijn en zeekat
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, chilivlokken, citroensap, kalfslever, komijnzaad, pikant paprikapoeder, pitabroodje, platbrood, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt, verse peterselie en verse rode chilipeper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en knoflook
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: brood, cantharel, eekhoorntjesbrood, fino sherry, jamón, knoflook, lardo, oesterzwam, olijfolie, pancetta ibérica, pancetta, speck, verse bladpeterselie en weidechampignon
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Ingrediënten: bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: peulvruchten / vegetarisch / frituur
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963