We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, pimentón dulce, rode ui, rodewijnazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ei, boter, jamón, olijfolie, oregano, scharrelei en spinazie
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloemkool, bosui, granaatappeldressing, granaatappelpitten, jonge venkelknol, kaneel, knoflook, radicchio, roodlof, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie, suiker, water en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, groene chilipeper, knoflook, moritobroodje en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: boter, fino sherry, laurierblad, sherryazijn, suiker en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie en rode chilipeper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: gekruide labneh, knoflook, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, snijbiet, spinazie, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, knoflook en tomaat
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: angosturabitter, bloedsinaasappelsap, bourbon, ijsblokjes, oranjebitter en suikersiroop
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: boter, chiliboter, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, komkommer, paprikapoeder, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad
Keuken: Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fino sherry, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijlinktvis, rode chilipeper, rode ui, selderijstengel, tomaat, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, witte wijn, wortel en zeekat
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963