We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandel, bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, sultanadruiven, verjus, verse bladpeterselie, verse munt, verse vijg, walnoten, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, chilivlokken, citroensap, kalfslever, komijnzaad, pikant paprikapoeder, pitabroodje, platbrood, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt, verse peterselie en verse rode chilipeper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mild gerookt paprikapoeder, octopus, pimentón dulce en turkse ingelegde chilipeper
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: deeg voor moritobroodjes en inktvisinkt
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: anis seco, arak, extra vergine olijfolie, groen anijszaad, kappertjes, kerstomaat, laurierblad, octopus, olijfolie, ouzo, pastis, postelein, rode ui, rodewijnazijn, rucola, suiker, venkelzaad, verse dille en witte ui
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: salade / vis
Ingrediënten: feta, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, suiker, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, verse dille en witte wijn
Keuken: Mediterraans / Grieks
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gin, schil van bittersinaasappel en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, haringkuit, maldon zeezout, tongkuit, verse bladpeterselie en zeebaarskuit
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, labneh, muskaatdruiven, sultanadruiven, water en witte basterdsuiker
Keuken: Grieks
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, ijsblokjes, la casera frisdrank, rode wijn, sinaasappel en spa citroen
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, suiker, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: ei, bloem, boter, broodkruim, jamón, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, paneermeel, peper, plantaardige olie, scharrelei, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: ciabatta, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, knoflook en tomaat
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, citroensap, gemalen korianderzaad, groene olijven zonder pit, ingelegde citroenschil, kaneel, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, scharrelkippenpoot, spaanse ui, verse koriander en water
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / tajine
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963