We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout
Keuken: Mediterraans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, hummus, lamskebab, little gem, olijfolie, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, rucola, tomaat, turkse ingelegde chilipeper, verse koriander, verse munt, witte kool en yoghurt
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / barbecue/grill / brood en broodgerecht
Ingrediënten: anis seco, arak, extra vergine olijfolie, groen anijszaad, kappertjes, kerstomaat, laurierblad, octopus, olijfolie, ouzo, pastis, postelein, rode ui, rodewijnazijn, rucola, suiker, venkelzaad, verse dille en witte ui
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: salade / vis
Ingrediënten: groene mayonaise, olijfolie, rodewijnazijn, suiker en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, moscatelazijn, scharreleidooier, suiker, wittewijnazijn, zoete wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, flespompoen, frituurolie, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, kaneel, kikkererwten, nigellazaad, olijfolie, rode ui, tahin en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: ei, durum tarwemeel, gezouten ansjovisfilet, harissa, olijfolie, scharrelei, verse koriander, water en wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: quiche / ei/omelet/frittata / vis
Ingrediënten: citroen, hollandse garnaal, kikkererwtenmeel, olijfolie, sodawater, steurgarnaal, verse bladpeterselie, wit krabvlees en zuiveringszout
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, maldon zeezout, marcona amandelen, olijfolie en pimentón dulce
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: anijslikeur, bosui, doperwtjes, groen anijszaad, groentebouillon, jamón ibérico, knoflook, laurierblad, olijfolie, ouzo, rode ui, venkelzaad, verse munt, verse tijm, water en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / peulvruchten / groente
Ingrediënten: bacalao, citroensap, citroenschil, klipvisfilet, olijfolie extra vergine, rucola, verse munt, verse tuinbonen en water
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: knoflookmayonaise, extra vergine olijfolie, groene asperge, jamón, kwartelei en mayonaise
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: kardemomwodka, limoen, limoensap, suikersiroop en troebel appelsap
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, gemalen koriander, kippenbouillon, kippenvleugel, knoflook, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, oregano, paprika, pimentón, puntpaprika, rode chilipeper, rozemarijn, scharreldrumstick, suiker, witte wijn, wittewijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, korianderzaad, suiker, verse bladpeterselie en walnoten
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963