We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees
Ingrediënten: jersey royal, mojo verde, nieuwe aardappel, opperdoezer-ronde en water
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, gedroogde munt, geitenkwark, ingelegde peppadews, labneh, pijnboompitten, verse munt, roomkaas en za'atar
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, flespompoen, frituurolie, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, kaneel, kikkererwten, nigellazaad, olijfolie, rode ui, tahin en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, filodeegvellen, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kruidnagel, gezouten boter, kaneel, kaneelstokje, kardemompeul, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelschil, walnoten, water, wit broodkruim en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans / Grieks
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, ei, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, rode puntpaprika, scharrelei, spaanse ui, ui en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ingelegde citroenschil, kappertjes in pekel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopeper, rode puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, groene asperge, knoflook, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, verse tuinbonen en zure pruimen
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, citroen, dadel, dadelstroop, extra vergine olijfolie, gemalen korianderzaad, groene chilipeper, knoflook, koolzaadolie, rucola, sherryazijn, verse koriander, vissenkop en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: ciabatta, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, knoflook en tomaat
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, chilivlokken, citroensap, kalfslever, komijnzaad, pikant paprikapoeder, pitabroodje, platbrood, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt, verse peterselie en verse rode chilipeper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mild gerookt paprikapoeder, octopus, pimentón dulce en turkse ingelegde chilipeper
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bosui, bruin krabvlees, ciabatta, kerstomaat, knoflook, moritobroodje, olijfolie, oloroso-azijn, rode chilipeper, verse bladpeterselie, verse tijm, water en wit krabvlees
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / schaal- en schelpdieren
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963