We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gele biet, granaatappelpitten, granaatappelsap, granaatappelsiroop, koolrabi, rammenas, rettich, rode radijs, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, ingelegde chilipeper, jamón, knoflook, moritobroodje, olijfolie extra vierge, padrónpeper en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: bladpeterselie, boquerones, extra vergine olijfolie, kapperappel, piquillopeper en verse ansjovis in azijn
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: peulvruchten / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bloem, boter, fijn griesmeel, groen anijszaad, semola rimacinata en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans
Soort: garnituur / koek en gebak
Ingrediënten: griekse yoghurt, knoflook, komkommer, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, bacalao, bladpeterselie, citroen, klipvisfilet, laurierblad, rode ui, volle melk, water en zonnebloemolie
Keuken: Portugees
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: aubergine, olijfolie en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: knoflookmayonaise, gezouten ansjovisfilet, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mayonaise, rode ui, tonijn, tonijn uit blik, turkse ingelegde chilipeper en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, citroentijm, dressing, halloumi, olijfolie, verse munt en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: ei, daslook, olijfoie, scharrelei, spaanse chips en verse bieslook
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, knoflook, komkommer, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chiliboter, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, komkommer, paprikapoeder, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: knoflookmayonaise, extra vergine olijfolie, groene asperge, jamón, kwartelei en mayonaise
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, ijsklontjes, maldon zeezout en zeezoutvlokken
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, snijbiet, spinazie, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: anijslikeur, bosui, doperwtjes, groen anijszaad, groentebouillon, jamón ibérico, knoflook, laurierblad, olijfolie, ouzo, rode ui, venkelzaad, verse munt, verse tijm, water en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / peulvruchten / groente
Ingrediënten: citroenschil, filodeegvellen, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kruidnagel, gezouten boter, kaneel, kaneelstokje, kardemompeul, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelschil, walnoten, water, wit broodkruim en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans / Grieks
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, kerstomaat, rode ui, rodewijnazijn, sint-jakobsschelp, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963