We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gele biet, granaatappelpitten, granaatappelsap, granaatappelsiroop, koolrabi, rammenas, rettich, rode radijs, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort: vis
Ingrediënten: angosturabitter, bloedsinaasappelsap, bourbon, ijsblokjes, oranjebitter en suikersiroop
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad
Keuken: Mediterraans / Egyptisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, cointreau, granaatappelsap, granaatappelsiroop, ijsblokjes, rozenblaadjes, rozenwater, suikersiroop en zuurbessenwodka
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, kerstomaat, rode ui, rodewijnazijn, sint-jakobsschelp, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruin krabvlees, ciabatta, kerstomaat, knoflook, moritobroodje, olijfolie, oloroso-azijn, rode chilipeper, verse bladpeterselie, verse tijm, water en wit krabvlees
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: anijslikeur, bosui, doperwtjes, groen anijszaad, groentebouillon, jamón ibérico, knoflook, laurierblad, olijfolie, ouzo, rode ui, venkelzaad, verse munt, verse tijm, water en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / peulvruchten / groente
Ingrediënten: espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: groene mayonaise, olijfolie, rodewijnazijn, suiker en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, knoflook, nigellazaad, rodewijnazijn, verse dille, walnoten, zomerbieten en zout
Keuken: Mediterraans / Iraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, knoflook, tahin en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fino sherry, ijsblokjes, lacuesta vermut rojo, manzanilla-sherry, oranjebitter en sinaasappelschil
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: amandelen, citroensap, gemalen korianderzaad, groene olijven zonder pit, ingelegde citroenschil, kaneel, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, scharrelkippenpoot, spaanse ui, verse koriander en water
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / tajine
Ingrediënten: cava en granaatappelsap
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963