We hebben 181 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken uw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
       
      
        Kookboek van de maand mei 2015
      
      Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Morito 
        Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad 
        
Keuken: Libanees 
        Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, rode garnalen, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, cointreau, granaatappelsap, granaatappelsiroop, ijsblokjes, rozenblaadjes, rozenwater, suikersiroop en zuurbessenwodka 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: drank (alcoholisch) / cocktails 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, maïzena, scharreleidooier, sinaasappelschil, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker 
        
Keuken: Spaans / Catalaans 
        Soort: barbecue/grill / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding / zuivel 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker 
        
Keuken: Mediterraans / Italiaans 
        Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, kikkererwten uit blik, komijnzaad, komkommer, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, rode ui, verse chilipepers, verse koriander en zonnebloemolie 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: salade / peulvruchten / vegetarisch / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: campari, ijsblokjes, sinaasappel en witte wijn 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: drank (alcoholisch) / cocktails 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boquerones, boter, ciabatta, citroenschil, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, moritobroodje, verse ansjovis in azijn en verse bladpeterselie 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflookmayonaise, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vegetarisch / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, pimentón dulce, rode ui, rodewijnazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse bladpeterselie 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: warme sauzen / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ingelegde citroenschil, kappertjes in pekel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopeper, rode puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, duivenborst, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, lamsnier, verse bladpeterselie en volle melk 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: gevogelte / orgaanvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, groene asperge, knoflook, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, verse tuinbonen en zure pruimen 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: groene kardemompeulen en wodka 
        
        
Soort: drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, membrillo, tetilla kaas, verse zwarte vijgen en walnoten 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vegetarisch / kaas 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, citroentijm, dressing, halloumi, olijfolie, verse munt en zwarte olijf 
        
Keuken: Mediterraans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, bacalao, bladpeterselie, citroen, klipvisfilet, laurierblad, rode ui, volle melk, water en zonnebloemolie 
        
Keuken: Portugees 
        Soort: frituur / vis 
      
     
   
 
        Toon alle 181 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789021558967 
        ISBN10 
        9021558963