Vissenkop, dadels en sherryazijn
★
★
★
★
★
Een recept van Samuel Clark en Samantha Clark.
U vindt dit recept op pagina 215 in Morito .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- frituur / vis
Ingrediënten
- bloem
- bruine suiker
- citroen
- dadel
- dadelstroop
- extra vergine olijfolie
- gemalen korianderzaad
- groene chilipeper
- knoflook
- koolzaadolie
- rucola
- sherryazijn
- verse koriander
- vissenkop
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.