Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Midye tava - Mosselen à la Bosporus met tamara
- Ingrediënten:
- citroensap, harderkuit, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en witbrood
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Bijgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië: