Somer Sivrioglu

We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!

Boeken van Somer Sivrioglu

Recepten van Somer Sivrioglu

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Kaygana - kretense eieren met wilde planten

Ingrediënten:
bietenblad, brandnetel, ei, krulandijvie, lente-ui, olijfolie, paardenbloemblad, radicchio, scherp paprikapoeder, ui, wilde cichorei en wilde rucola

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Döner kebabsaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, runderbouillon, suiker en zongedroogde tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Burgersaus

Ingrediënten:
boter, pruim, runderbouillon en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mücver - Brandnetel-fetabeignets

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, brandneteltoppen, courgette, dille, ei, gedroogde munt, harde feta, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kaburga dolmasi - Geroosterde lamsribbenkast

Ingrediënten:
basilicum, boter, gedroogde chilivlokken, gedroogde cranberry's, grove bulgur, kaneelpoeder, lamslever, lamsribbenkast met vel, olijfolie, oregano, paprikapuree, pimentpoeder, pistachenoten, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Paçanga - Pastirma böreks

Ingrediënten:
broodkruim, ei, groene chilipepers, kasar semiharde turkse kaas, plantaardige olie, tomaat en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Lokum - Turks fruit

Ingrediënten:
amandelschaafsel, fijne kristalsuiker, maïzena, poedersuiker en rozenwater

Keuken:
Turks
Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Marito

Ingrediënten:
granaatappellikeur, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, granaatappelsap, limoen, munt, spuitwater en witte rum

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Midye dolma - Gevulde mosselen van de straatventer

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, citroen, dille, kaneelpoeder, kortkorrelige rijst, krenten, mosselen, olijfolie, paprikapuree, pijnboompitten, plantaardige olie, tomaten, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Mosterddressing

Ingrediënten:
citroensap, grove mosterd, olijfolie, pekmez en rode wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Somer Sivrioglu