Ontbijt uit Anatolië:
Cartlak kebabi - leverkebabs
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, chilipeper, chilivlokken, granaatappelmelasse, komijnpoeder, lamslever, melk, olijfolie, paprikapoeder, pitabroodje, rode ui en sumak
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Ontbijt uit Anatolië: