Incir & Kayisi dolmasi - Gevulde vijgen met walnoten en gevulde abrikozen met amandelen
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 339 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- bonbons
Ingrediënten
- amandelmeel
- gedroogde abrikozen
- gedroogde vijgen
- kaneelstokje
- kruidnagels
- melk
- pekmez
- pistachenoten
- plantaardige olie
- poedersuiker
- slagroom
- suiker
- walnoten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.