Recept uit Het Franse bakboek:
Pains aux raisins
- Ingrediënten:
- briochedeeg, custard, eieren, rozijnen, rum, slagroom, tafelzout en vanillestokjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben één boek van Jean Michel Raynaud waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean Michel Raynaud? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek: