Beignets à la cannelle
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Michel Raynaud.
U vindt dit recept op pagina 200 in Het Franse bakboek .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Ingrediënten
- citroenen
- eieren
- bloem
- boter
- gedroogde gist
- kaneelpoeder
- koolzaadolie
- kristalsuiker
- tafelzout
- vanille-extract
- vanillestokje
- volle melk
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.