Kalfslong en -hart - Salonbeuschel
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 239 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Oostenrijks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- augurk
- boter
- citroensap
- kalfshart
- kalfslong
- kappertje
- knoflook
- laurierblad
- marjolein
- meel
- mosterd
- peperkorrel
- slagroom
- soepgroenten
- suiker
- ui
- verse bladpeterselie
- verse tijm
- wijnazijn
- witte peper
- zout
- zure room
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.