Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Creative chef

how to create a mind-blowing food experience

Een boek van Jasper Udink ten Cate

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Creative chef, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

This book is a visual feast packed with ideas for things you can do in and around your own home. Your dinner party will never be the same…

This book is not so much about cooking and recipes, but more about creating an amazing eating experience. The author is the Creative Chef who turns every meal into a true session of wonder and excitement. And with this book you can become that creative chef as well.

The book is full of tips, ideas, and instructions for activities and presentation on and around the dinner table, with stories about scent, taste, music, art, presentation, interaction, ingredients, activities, and magic to turn your dinner party into an amazing food experience.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Salmon spacecenters

Ingrediënten:
forelkaviaar, oesterblad, tonijn, yuzu, zalm en zilververf

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Bonbon

Ingrediënten:
espresso oploskoffiepoeder, grand marnier, poedersuiker, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
zoet / zoete hapjes / snoep
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept poulet marengo

Ingrediënten:
ei, kip, knoflook, olijfolie, peterselie, rivierkreeft, rozemarijn, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Creative chef:

Vegetarische hamburger

Ingrediënten:
aardappel, briochebrood, eekhoorntjesbroodpoeder, eetbare bloemen, ei, gele wortel, ketchup, kikkererwt, mayonaise, sla, soja, zeewier en zeewiersla

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Mozzarella maken

Ingrediënten:
citroenzuur, stremsel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / hartige hapjes / kaas
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Fvngi Farnei Vel Boleti

Ingrediënten:
boter, garum en wilde paddenstoelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / paddenstoelen
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:

Soul Burger

Ingrediënten:
appelazijn, cajunkruiden, cheddar, hamburgerbroodje, knoflook, maple syrup, pistachenoten, selderijstengel, sla, sukadevlees, tomaat, tomatenpasta, ui, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Angry tomato relish

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, gembersiroop, knoflook, olijfolie, peper, sojasaus, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Spaceliquids

Ingrediënten:
komkommer, prosecco, sap van mostarda di cremona, sojamelk, sojasaus en tomatensap

Keuken:
Internationaal
Soort:
smoothie/milkshake / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Recept uit Creative chef:

Tomatensaus maken

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / pizza / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert / high tea / bij de koffie uit Creative chef:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bot, citroensap, ei, kaneel, rozijn, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel, zout en zure appel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / drinken / aperitief uit Creative chef:

Gazpacho

Ingrediënten:
abc-kruid, knoflook, komkommer, olie, rode peper, sjalot, suiker, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Recept uit Creative chef:

Camouflage salad

Ingrediënten:
algenpoeder, appelsap, azijn, dille, dragon, druivenpitolie, ei, mosterd, radicchio, romeinse sla en shisoblad

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Anti-kater water

Ingrediënten:
aardbei, appel, framboos, groente, komkommer, ouzo, wasabi en wortel

Keuken:
Grieks
Soort:
kikker / drank
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Gefrituurde sprinkhaan

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde sprinkhanen, mineraalwater en rijstmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes / frituur
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Blini met zure room en zalm

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
hapjes