Elizabeth Romer

We hebben 6 boeken van Elizabeth Romer waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Elizabeth Romer? Registreren is gratis!

Boeken van Elizabeth Romer

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Elizabeth Romer

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Minestrone di verdura - Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouillon, cannellinibonen, groene kool, olijfolie, peterselie, selderijblad, tomaten, tomaten uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Castagnole - Carnavalsoesjes

Ingrediënten:
anijslikeur, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, cognac, ei, olijfolie, poedersuiker, rum, suiker en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tagliatelle, tomatenpuree en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Guatelli in umido

Ingrediënten:
boter, cantharellen, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Osso bucco

Ingrediënten:
kalfsschenkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomatenpassata, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Alle recepten van Elizabeth Romer