Porcini in umido

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 127 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Runderlende met jonge teentjes knoflook, geglaceerde wortel, eekhoorntjesbrood, saus van rundermerg, siroop à la bordelaise en pommes Maxim

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Fontina en porcini fondue

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Rigatoni met venkel en eekhoorntjesbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal