Sarah Randell

We hebben 5 boeken van Sarah Randell waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Randell? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Randell

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Randell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kreeft thermidor

Ingrediënten:
bloem, boter, levende kreeft, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse dragon, verse kervel, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade au chèvre

Ingrediënten:
dragonazijn, geitenkaas, gemengde slasoorten, knoflook, olijfolie, rode ui, stokbrood, walnootolie, walnoten en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteschotel

Ingrediënten:
boter, courgette, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode ui, tijm, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte flambée

Ingrediënten:
bloem, brooddeeg, cottage cheese, gist, kwark, olijfolie, peper, roomkaas, spekreepjes, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, fijne suiker, kandijpoedersuiker, room, taartdeeg, vanille-extract, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne suiker, kirsch, melk, poedersuiker, room, vanillestokje en zwarte kersen

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Quiche met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bloem, boter, ei, eierdooier, melk, peper, room, taartdeeg, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Chocoladesoufflés

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocoladelikeur, crème pâtissière, eiwit, fijne suiker, koffielikeur, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / chocolade
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, soesjesdeeg, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteterrine met kruidensaus

Ingrediënten:
bladgelatine, crème fraîche, gelatinepoeder, groene asperge, kerstomaat, minicourgette, peper, snijbiet, sperziebonen, spinazie, verse basilicum, verse kervel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / paté/terrine
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, kappertje, kerstomaat, knoflook, olijfolie, slablad, sperziebonen, tonijn in olie, vastkokende aardappels, witte-wijnazijn en zwarte olijf

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Provençaalse taart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, eierdooier, gele paprika, knoflook, olijfolie, olijven zonder pit, oregano, rode paprika, tomaat, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en witte ui

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis
Alle recepten van Sarah Randell