Sami Tamimi

We hebben 5 boeken van Sami Tamimi waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sami Tamimi? Registreren is gratis!

Boeken van Sami Tamimi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sami Tamimi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

'Pizza' met feta, tomaat en olijven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, briochedeeg, ei, feta, gedroogde munt, grof zeezout, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem 2 notities

Lunch / avondmaal uit Jeruzalem:

Gespleten tarwe & snijbiet met granaatappelmelasse

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, kippenbouillon, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, prei, snijbiet, tarwekorrels, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Baharat

Ingrediënten:
gemalen piment, kaneelstokje, kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, muskaatnoot en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pistachenotensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, pistachenoten, prei, saffraandraadjes, sinaasappelsap, sjalot, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pistachezandkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kardemonpeulen, pistachenoten, poedersuiker, rijst, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Etti's kruidensalade

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, boter, citroen, dille, dragon, grof zeezout, koriander, olijfolie, peterselie, rucola en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Koolrabisalade

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, koolrabi, miniwaterkers, munt, olijfolie, slagroom, sumak, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Brioche

Ingrediënten:
bakkersmeel, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, instantgist en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Pilpelchuma

Ingrediënten:
anchopeper, cayennepeper, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, knoflook, mild paprikapoeder, pasilla chilipeper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Kip met gekaramelliseerde ui & kardemomrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberisbessen, dille, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeulen, kippendijen, koriander, kruidnagel, olijfolie, peterselie, suiker, zout, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Sami Tamimi