Judy Bastyra

We hebben 2 boeken van Judy Bastyra waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Judy Bastyra? Registreren is gratis!

Boeken van Judy Bastyra

Recepten van Judy Bastyra

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Flapjes gevuld met groene curry

Ingrediënten:
aardappel, citroengras, doperwt, garnalenpasta, groene currypasta, mais, maïzena, rode peper, sojasaus, verse koriander, vissaus en wontonvel

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige gegrilde kip

Ingrediënten:
kippenborst, knoflook, korianderwortel, limoen, rijstzazijn, rode pepers, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Chinese eendencurry

Ingrediënten:
eendenborst, kaffir-limoenblaadjes, kalebas, kokosmelk, korianderblaadjes, palmsuiker, rode peper, sesamolie, sinaasappel, thaise rode currypasta, thaise vissaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rode kipcurry met bamboescheuten

Ingrediënten:
bamboescheuten, citroengras, galangal, garnalenpasta, kaffir-limoenblaadjes, kaneel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderwortel, korianderzaad, kurkuma, rode peper, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Parelhoencurry uit de jungle

Ingrediënten:
bamboescheuten, chilivlokken, galangal, groene currypasta, kaffir-limoenblaadjes, kastanjechampignons, kippenbouillon, kousenband, parelhoen, thaise vissaus, verse groene peperkorrels en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante garnalensalade

Ingrediënten:
babymaiskolf, bieslook, citroengras, gember, groene peper, knoflook, lente ui, mihoen, peultjes, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, thaise vissaus en tijgergarnalen

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zeevruchtencurry met kokosmelk

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gember, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, koriander, korianderstelen, lente ui, limoensap, pijlinktvis, thaise vissaus, tijgergarnalen en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Omeletsoep

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, savooiekool, sojasaus, suiker, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kip met cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde rode peper, kipfilet, knoflook, korianderblaadjes, lente ui, oestersaus, rode paprika, sojasaus en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Varkensvlees met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, gele basterdsuiker, knoflook, korianderblaadjes, lente ui, pinda, rijstmie, rode pepers, thaise vissaus en varkensfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Kokospudding

Ingrediënten:
ei, fruit, gele basterdsuiker, jasmijn-essence, poedersuiker, rozenessence, vanille-essence en verse munt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met zoete, pittige groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, daikon, gember, knoflook, limoen, palmsuiker, pruimensaus, rijstmie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, thaise vissaus, verse koriander, witte kool en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rundvleessalade met paddestoelen

Ingrediënten:
biefstuk, gele basterdsuiker, ijsbergsla, kerstomaat, knoflook, komkommer, lente ui, limoen, rode peper, sesamzaad, shiitake, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
ananas, chilisaus, groene appel, ijsbergsla, kokosroom, komkommer, lente ui, limoen, lychee, mango, ramboetan, sperziebonen, suiker, taugé, thaise vissaus, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Alle recepten van Judy Bastyra