Liz Trigg

We hebben 3 boeken van Liz Trigg waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liz Trigg? Registreren is gratis!

Boeken van Liz Trigg

Recepten van Liz Trigg

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Thaise salsa

Ingrediënten:
gemberwortel, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs en verse munt

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Pittig krab- en kokosgerecht

Ingrediënten:
biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Nasi goreng

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Gemengde geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori tomaten, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Entrecôte Sukiyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken pittige zalm

Ingrediënten:
druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gekruide groenten met kokos

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, gemberwortel, knoflook, knolvenkel, kokosmelk, lente-ui, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mul met citroen

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mihoen 'Singapore'

Ingrediënten:
donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Kipballetjes met sesam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gemberwortel, hoisinsaus, kipfilet, knoflook, maïzena, pistachenoten, sesamzaad, verse dille, versgemalen zwarte peper, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken rijst met noten en champignons

Ingrediënten:
amandelen, champignon, grotchampignons, hazelnoten, langkorrelrijst, pecannoten, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met citroen en honing

Ingrediënten:
citroensap, druivenpitolie, lamsbout, lente-ui, peultjes, sesamzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken warme salade

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, frisee, gemberwortel, kippenborst, lichte sojasaus, suiker, verse dragon, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kippenlever

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Alle recepten van Liz Trigg