We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: avocado, bruine suiker, djeroek poeroet, druivenpitolie, gemberwortel, limoen, serehstengel, versgemalen zwarte peper, zeezout, zout en zwaardvis
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: pijnboompitten, plantaardige olie, rettich, rode biet, sinaasappelsap, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori tomaten, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, eiwit, filodeeg, groene peper, kipfilet, knoflook, lente ui, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, taugé, ui en wortel
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: citroensap, druivenpitolie, lamsbout, lente-ui, peultjes, sesamzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chinese bieslook, maïzena, plantaardige olie, poedersuiker, rijstwijn, versgemalen zwarte peper, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water
Keuken: Japans
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout
Soort: vegan / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: vlees / kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, bacon, kwartelei, nootmuskaat, olijfoliebrood, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Zwitsers
Soort: vlees / varkensvlees / aardappelgerecht
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242