We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslook, eiwit, filodeeg, groene peper, kipfilet, knoflook, lente ui, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, taugé, ui en wortel
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, donkere sojasaus, doperwten, garnalen, gemberwortel, knoflook, melk, mihoen, pinda, pindakaas, spinazie, tahin, water en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, calvados, granny smith, grove mosterd, meauxmosterd, ongezouten roomboter, poedersuiker, slagroom, ui, varkenshaas, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / varkensvlees
Ingrediënten: bosbessen, crème de cassis, eendenborst, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: entrecote, knolselderij, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, sherryazijn, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, worcestershiresaus en zout
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout
Soort: vegan / vegetarisch
Ingrediënten: buikspek, hoisinsaus, lente-ui, lychees, varkensvlees, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / varkensvlees
Ingrediënten: gedroogde zwarte chinese paddestoelen, knoflook, oestersaus, oesterzwammen, paksoi, plantaardige olie en shiitake
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente / paddenstoelen
Ingrediënten: amandelen, champignon, grotchampignons, hazelnoten, langkorrelrijst, pecannoten, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Soort: vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: vegan / vegetarisch / noten
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242