We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: avocado, bruine suiker, djeroek poeroet, druivenpitolie, gemberwortel, limoen, serehstengel, versgemalen zwarte peper, zeezout, zout en zwaardvis
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: buikspek, hoisinsaus, lente-ui, lychees, varkensvlees, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / varkensvlees
Ingrediënten: chinese bieslook, maïzena, plantaardige olie, poedersuiker, rijstwijn, versgemalen zwarte peper, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, druivenpitolie, gemberwortel, knoflook, knolvenkel, kokosmelk, lente-ui, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: vlees / kalfsvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: vis
Ingrediënten: druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: chilipoeder, donkere sojasaus, garnalen, kipfilet, plantaardige olie, poedersuiker, rijstvermicelli, so-oen, sperziebonen, ui, verse koriander en wittewijnazijn
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, inktvis, knoflook, rijst, rode peper, verse peterselie, water en zwarte bonensaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokharten uit blik, citroenrasp, knoflook, olijfolie, patty pan pompoen, pomodori tomaten, prei, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, brandewijn, cognac, gedroogde pruimen, kalkoenborst, rookspek, uitjes, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: pijnboompitten, plantaardige olie, rettich, rode biet, sinaasappelsap, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: vegan / vegetarisch / noten
Ingrediënten: blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: cashewnoten, chinese kool, frisee, gemberwortel, kippenborst, lichte sojasaus, suiker, verse dragon, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje
Keuken: Chinees
Soort: vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan / vegetarisch / groente / soja
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242