We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gemberwortel, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs en verse munt
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, eiwit, filodeeg, groene peper, kipfilet, knoflook, lente ui, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, taugé, ui en wortel
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: entrecote, knolselderij, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, sherryazijn, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, worcestershiresaus en zout
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, bladselderij, donkere sojasaus, eiermie, poedersuiker, sesamolie, shiitake, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bosbessen, crème de cassis, eendenborst, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, brandewijn, cognac, gedroogde pruimen, kalkoenborst, rookspek, uitjes, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: appel, calvados, granny smith, grove mosterd, meauxmosterd, ongezouten roomboter, poedersuiker, slagroom, ui, varkenshaas, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / varkensvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water
Keuken: Japans
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: gedroogde zwarte chinese paddestoelen, knoflook, oestersaus, oesterzwammen, paksoi, plantaardige olie en shiitake
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente / paddenstoelen
Ingrediënten: gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan / vegetarisch / groente / soja
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kokosnoot, limoenrasp, limoensap, mango, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: fruit
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: vegan / vegetarisch / groente / frituur
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242