We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, druivenpitolie, lamsbout, lente-ui, peultjes, sesamzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water
Keuken: Japans
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: boter, brandewijn, cognac, gedroogde pruimen, kalkoenborst, rookspek, uitjes, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: buikspek, hoisinsaus, lente-ui, lychees, varkensvlees, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / varkensvlees
Ingrediënten: gemberwortel, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs en verse munt
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Ingrediënten: ei, grand marnier, kaneelpoeder, ongezouten roomboter, rietsuiker, rozijnen, sinaasappel, witbrood en zonnebloemolie
Keuken: Europees
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, inktvis, knoflook, rijst, rode peper, verse peterselie, water en zwarte bonensaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: chilipoeder, donkere sojasaus, garnalen, kipfilet, plantaardige olie, poedersuiker, rijstvermicelli, so-oen, sperziebonen, ui, verse koriander en wittewijnazijn
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, champignon, grotchampignons, hazelnoten, langkorrelrijst, pecannoten, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Soort: vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: vis
Ingrediënten: chilisaus, donkerbruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, knoflook, melk, pinda, pindakaas, plantaardige olie, santen, ui en zout
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, gemberwortel, knoflook, pastinaak, plantaardige olie, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: entrecote, knolselderij, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, sherryazijn, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, worcestershiresaus en zout
Soort: vlees / rundvlees
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242