Roergebakken pittige zalm
★
★
★
★
★
Een recept van Liz Trigg en M. Garrett.
U vindt dit recept op pagina 42 in Recepten voor de wok .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- druivenpitolie
- honing
- limoen
- limoenrasp
- limoensap
- serehstengel
- steranijs
- versgemalen zwarte peper
- zalmmoot
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.