Ryland Peters & Small

We hebben één boek van Ryland Peters & Small waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ryland Peters & Small? Registreren is gratis!

Boeken van Ryland Peters & Small

Recepten van Ryland Peters & Small

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenfattoush

Ingrediënten:
citroen, gemalen sumak, gladde peterselie, komkommer, lente-ui, olie, radijsjes, tomaten en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Griekse gevulde tomaten

Ingrediënten:
dille, munt, gladde peterselie, ui, langkorrelige rijst, olijfolie, tl geraspte citroenschil, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Groenetomaten-zuringsoep

Ingrediënten:
bouillon, boter, groene tomaten, sjalot, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Griekse vis met tomaten uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, gehakt, gladde peterselie, olijfolie, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper, witvis en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Maisbrood met zongedroogde tomaten en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, eieren, suiker, boter, maïsmeel, bakpoeder, zout, rozemarijn, volle melk en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet uit Tomaten:

Tomatenfrittata met Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
eieren, boter, gladde peterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatentaboulé

Ingrediënten:
bulgur, citroen, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, lente-ui, munt, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tajine van eend, honing en abrikozen

Ingrediënten:
eendenbouten, gedroogde abrikozen, koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, korianderpoeder, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Polenta puttanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, gehakt, gladde peterselie, instantpolenta, kappertjes, olijfolie, knoflook, tomaten uit blik en versgemalen zwarte peper

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, olijfolie, romatomaten, scherp paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, knoflook, vastkokende aardappels, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spinazie-tomatensoufflé

Ingrediënten:
eieren, eiwit, bloem, boter, ui, laurierblad, muskaat, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, spinazie, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch uit Tomaten:

Tunesische eieren in tomatensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, koriander, harissa, olijfolie, rode paprika, knoflook, gemalen komijn, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Tomaten:

Gemengde tomaten-venkelsalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, tomaat, amandel, paprikapoeder, venkelknol, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Linguine met krab, tomaten en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, linguine, olijfolie, rode chilipeper, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en vers krabvlees

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Groene tomatenchutney

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, groene tomaten, kaneelstokje, klokhuis, kruidnagels, lichtbruine suiker, moesappels, pimentbessen, sultanarozijnen, zout, uien, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Mexicaanse rode rijst

Ingrediënten:
doperwt, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, langkorrelige rijst, rode chilipeper, knoflook, tomaten, zonnebloemolie en zout

Soort:
rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Alle recepten van Ryland Peters & Small