Claudia Lenz

We hebben één boek van Claudia Lenz waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Lenz? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Lenz

Recepten van Claudia Lenz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Chocoladeroomijs

Ingrediënten:
couverturechocolade, ei, eidooier, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Varkenslever

Ingrediënten:
bloem, peper, ui, varkenslever en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Schnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, olie, paneermeel en schnitzel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Appelcompote uit de oven

Ingrediënten:
appel, citroenschil, fruit, kaneelstokje, kruidnagel, steranijs, suiker en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Citroen-lamskoteletten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zeeslakken

Ingrediënten:
chorizo, groene chilipeper, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tomatensaus, witte wijn, wulken en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Graved lachs

Ingrediënten:
citroenmelisse, dille, forelfilet, kervel, peper, suiker, zalmfilet en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Chat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelpitten, gedroogde munt, gedroogde rode pepers, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Vruchtenroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, fruit, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Gnocchi alla Romana

Ingrediënten:
knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, polenta en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Basiscrème voor roomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Alle recepten van Claudia Lenz