Rode currypasta
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto.
U vindt dit recept op pagina 350 in Kooktechnieken .
- Keuken:
- Zuid-Oostazië
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten
- citroengras
- djeroek lemonschil
- galangal
- garnalenpasta
- gedroogde rode chilipeper
- karwijzaad
- knoflook
- korianderzaad
- thaise rode ui
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.