Alberto Musacchio

We hebben 4 boeken van Alberto Musacchio waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alberto Musacchio? Registreren is gratis!

Boeken van Alberto Musacchio

Recepten van Alberto Musacchio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Stuzzichini al formaggio e mele verdi

Ingrediënten:
00-meel, bieslook, boter, crescenza, eidooier, extra vergine olijfolie, granny smith appel, mascarpone, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, walnoten en zachte geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Aubergine 'alla Siciliana'

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, pijnboompitjes, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijn, suiker en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Panini

Ingrediënten:
bieslook, gist, kappers, knoflook, majoraan, manitoba-meel, oregano, pecorino, pijnboompitjes, pompoenpitten, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpuree, walnoten, zongedroogde tomaat, zonnebloempitten en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Tartine degustazione

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, augurk, bieslook, biet, bladpeterselie, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, groene olijven, mayonaise, rode ui, romige geitenkaas, tabasco en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crudite di spinaci e rucola

Ingrediënten:
kappers, knoflook, olijfolie, parmigiano, rodewijnazijn, rucola, spinazie, zongedroogde tomaat en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi di patate

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, boter, druiven, durum tarwemeel, ei, grano duro meel, nootmuskaat, poedersuiker en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza ai pomodoro

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, gist, grano duro meel, manitoba-meel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, suiker en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Insalata del bosco

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, parmigiano, porcini, rucola en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Bietensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, feta, rode biet, romige geitenkaas en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Ciabatta

Ingrediënten:
gist, hazelnoot, kikkererwtenmeel, maïsmeel, manitoba-meel, rijstebloem, rijstemeel, rozijn en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Alua

Ingrediënten:
amandel, appel, banaan, boter, druivensiroop, fruit, kardemompeul, kokosrasp, kokossiroop, maanzaad, maïsgriesmeel, melk, mosto cotto, peer, perzik en rozijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Torta al testo

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gist, grano duro meel, manitoba-meel, olijfolie en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Focaccia alle olive

Ingrediënten:
durum tarwemeel, extra vergine olijfolie, gist, grano duro meel, manitoba-meel, olijf en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, courgette, knoflook en wortelui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Pesche ripiene

Ingrediënten:
amarettikoekjes, amaretto, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, hazelnoot, perzik en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Muesli

Ingrediënten:
amandel, appel, banaan, druivensiroop, havermoutvlokken, honing, kokosrasp, kokossiroop, maanzaad, maple syrup, mosto cotto, peer, rozijn en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crudite di pere e melone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, balsamicocreme, belegen schapenkaas, bieslook, cantaloupemeloen, castelmango-kaas, citroensap, extra vergine olijfolie, fossa kaas, honing en peer

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Alberto Musacchio