P. Poladitmontri

We hebben één boek van P. Poladitmontri waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Poladitmontri? Registreren is gratis!

Boeken van P. Poladitmontri

Recepten van P. Poladitmontri

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise wontonsoep - geow nam moo

Ingrediënten:
bai pak chee, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, paksoi, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkensgehakt, verse koriander, water, witte peper, wontonvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Ansjovispasta - jaew bong

Ingrediënten:
bananenblad, bergamotblad, citroengras, galanga, gezouten ansjovis, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, prik khee noo, sjalot, ta krai, tamarindesap en verse ansjovis

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bananenblad, basilicum, courgette, eierdooier, eiwit, groene thaise chilipeper, kokosmelk, kokosroom, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, prik chee fa, sla, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, verse koriander en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade met clams - phla hoi

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, clams, groene chilipeper, lente-ui, limoensap, mosselen, nam pla, prik chee fa, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete schelpen - krong kraeng grob

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, frituurolie, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam pla, nam taan peep, natriumbicarbonaat, olie, palmsuiker, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Noedelstaafjes met kokos - kanom duang

Ingrediënten:
daun pandan-essence, fijne tafelsuiker, groene kleurstof, jasmijnwater, kokosrasp, kokosroom, rijstebloem, rode kleurstof, sesamzaad, tapiocabloem en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Dipsaus van vis - nam prik pla-raa

Ingrediënten:
citroengras, galanga, groene thaise chilipeper, ingemaakte vis, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, prik chee noo, sjalot, ta krai, thaise vissaus, water en zoetwatervis

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, galanga, gedroogde thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, rijstwijn, rode poon, roodbaars, ta krai, thaise vissaus, ui, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chilisaus met groenten - nam prik noom

Ingrediënten:
bai pak chee, gedroogde ansjovis, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, prik chee fa, sjalot, thaise vissaus, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus / groente
Alle recepten van P. Poladitmontri